Otsikon mukaisesti Tinka elämän tylsin jakso on huipentunut vielä koko huhtikuun ajan. Tinka kävi nimittäin steriloitavana. Sterilaatio tehtiin Tinkan onneksi tähystysmenetelmällä, joten toipuminen on ollut nopeaa. Omasta mielestään Tinka oli täysin kunnossa jo parin päivän jälkeen, eikä ymmärtänyt ollenkaan, miksi niin pitkään piti ottaa rauhallisesti. Viikon ajan Tinka pääsi vain pienille hihnalenkeille ja toinenkin viikko lenkkeiltiin vielä hihnassa, vaikka lenkkejä jo pidennettiinkin. Parin viikon jälkeen mukaan tuli vapaana juoksentelut ja nyt on jo tarkoitus palata normaaliin elämään.

Tällä viikolla aloitetaan agilitytreenit Niinu Linnan opissa ja ensi viikolla alkaa meidän aluellisen valmennusryhmän treenaus Timo Rannikon johdolla. Olen tosi innoissani näistä koulutuksista! Tekee varmasti tosi hyvää niin meidän kehitykselle kuin myös mun omalle motivaatiolle.

Toukokuussa ollaan menossa myös Vappu Alatalolle katsomaan, mitä Tinkan hyppytekniikalle kuuluu. Meidän uuden fyssarin myötä ollaan löydetty Tinkasta yllättäen pientä toispuoleisuutta. Ei näy arjessa tai agilityssa mitenkään, mutta jumpissa tulee esiin, että Tinka helposti keventää oikeaa takajalkaa monissa liikkeissä, missä paino pitäisi siirtää sille. Myös ristikkäisnostoissa oikea takajalka tekee oudon korjausliikkeen. Näitä asioita on tarkoitus puhua Vapulle ja katsoa näkeekö se hyppytekniikassa mitään outoa. Aiemmin mitään puoliongelmia ei ole ollut enkä ainakaan itse ole niitä huomannut hyppytekniikassa nytkään. Jumppaohjeita on myös saatu, ja katsotaan korjaantuuko ongelma niillä. Sterkan vuoksi jumpatkin oli tietty tauolla ja nyt niihin on tarkoitus palata uudelleen.

Eli aktivoitumista on luvassa treenamisen saralla. Ja kisakentille olisi myös tarkoitus palata. Luultavasti HAUn toukokisoissa...