Nyt on Tinka ja minun toiset startit takana. Kilpailut oli Stadi Gamesit, jotka pidetiin poikkeuksellisesti Purinalla. Eilisille radoille en päässyt, joten meille tuli vain 1-päiväiset SG:t. Näissä kisoissa tulossaldo oli joka tapauksessa viime viikkoa parempi: nollavoitto ja vitonen. :)

29.5.2011 Agilityrata, Rolf Graber: tulos 0, 1.sija

Ensimmäinen rata oli hauska aglityrata. Tinka otti kontaktit paljon paremmin ja itsekin pidin pään kylmänä ja seisotin koiraa kontakteilla varmaan pari sekuntia jokaisella... ;) Puomin eteen meillä tuli vähän pyörähtelyä, kun olin itse ohjaukseni kanssa myöhässä ja yritin korjata tilannetta huutamalla koiran nimeä... :( No, tuomari oli lempeällä tuulella eikä antanut tästä kuitenkaan kieltoa. Kun puomin kontakti oli otettu kunnolla, aloin jo mielessäni keitellä nollakahveja. Onnistuin kuitenkin vielä keskittymään viimeisiin esteisiin ja nollahan sieltä tuli! :D Loistava fiilis. Aika ei ollut varmaan mikään paras mahdollinen, kun seisotin kontakteilla niin kauan ja tuli vielä se pyörähtely ennen puomia. Voitto kuitenkin tuli, kun kukaan muu medi1-luokkalainen ei tainnut saada 0-tulosta.

29.5.2011 Hyppyrata, Marja Lahikainen: tulos 5, 4.sija

Hyppyrata oli mielestäni myös hauska. Se meni ohjauksellisesti sujuvasti kepeille asti. Tähän mennessä Tinka oli vain valitettavasti tiputtanut muurin palikat. :( Mielestäni en tehnyt siinä mitään, mikä olisi sotkenut koiran hyppäämistä ja väittäisinkin, että kyse oli tällä kertaa koiran arviointivirheestä. Hyppyharjoituksia siis tarvitaan! Keppien jälkeen oma ajatus katkesi sekunniksi, mutta sain kuitenkin korjattua tilanteen ja koiran oikealle radalle, tosin pienen kaarteen kautta. Tämä kuitenkin kostautui vielä seuraaville esteille ja olin pahasti jäljessä. Suunniteltu sokkari putken jälkeen piti vaihtaa takaaleikkaukseksi seuraavalle hypylle. Kaarre valui tosi pitkäksi, mutta kuitenkin selvitettiin rata puhtaasi maaliin asti. Tämä olisi ollut kyllä ihan hieno rata ilman pikkuvirheitä koiralta sekä ohjaajalta. Hauska yksityiskohta tältä radalta oli, että nopein aika meni toiselle espanvesikoiralle (29,72) ja meillä oli toisiksi nopein aika (29,73)! :D

Yleishuomioit tältä päivältä: Oma olo oli tosi varma ja rauhallinen. Tällä kertaa en ollut yhtä "nöyränä" liikkeellä kuin viime kerralla! Nyt olin nimittäin selvästi hakemassa nollia enkä kisakokemusta! :D Se kannatti. Fiilis oli paljon parempi, samoin varmuus ja luotto sekä omiin että koiran taitoihin. Päättäväisyyttä oli varmasti paljon enemmän ja sitä Tinkan kanssa tarvitaankin. Nyt vain samoilla fiiliksillä ja psyykkauksilla seuraaviin kisoihin helatorstaina.