Maijun Tim ;) oli ottanut Tinkasta söpön kuvan, kun Tinka oli hoidossa:

Koira palautettiin (pyynnöstäni) karvattomana, joten nyt Tinkan habitus on taas aika erilainen. Tinka mukana sain pariksi päiväksi myös Hipin hoitoon. Nämä kaksi sankaria oli kyllä aika hauska parivaljakko yhdessä! <3

Tinka oli muuten keväällä päässyt ottamaan vähän turhan paljon painoa. Se painoi välillä 12,7 kg ja näytti kyllä agilitykoiraksi jo vähän pullealle. Huomasin itse vasta, kun sain pari vihjettä... En ollut jotenkin tajunnut, että sille on alkanut ruoka maistua, eikä sen voi enää antaa itse säännöstellä ruokamääräänsä. Sitten aloin vähän katsoa sen syömisiä, ja nyt se on taas itselleen hyvillä 11,5 kg:n hujakoilla. :) Pieni painohan tuo vesikoiralle on, mutta niin on pieni tämä koirakin. Oikeasti sillä ei enää kylkiluut ihan selvästi tunnu jos menee 12 kilon yli.

Muitakin päivityksiä pitäisi jaksaa kirjoitella, mutta jotenkin kesä on mennyt kaikessa muussa. Parissa HAU-openissa käytiin hakemassa niin virallinen kuin epävirallinenkin hylätty. Muuten agilityn suhteen on eletty hiljaiseloa. Tällä viikolla pitäisi taas aloittaa treenaaminen ja seuraavat kisat on parin viikon päästä. Siitä alkaen kisoja onkin aika paljon tarjolla. Toivottavasti voitaisi syyslukukausi aloittaa sitten jo 2.luokalla... ;)