... koska muuten vois harmittaa Tinkan tämän päiväinen näyttelytulos:

30.5.2010 Järvenpää KV tuomari Raija Tammelin

Feminiini, pienehkö. Hyvät mittasuht. Oikeat päänlinj. Lempeä ilme. Hyvä kaulan pituus. Ylälinj. tulee asettua. Nyt kaartaa lannetta ylös seistessä ja liikkeessä. Rintakehä saisi olla tilavampi kaikkiin suuntiin. Hyvät takakulm. Rodunom. sivuliik. kapea takaa. Hyvä karva. Ujostelee käsittelyä, mutta kuitenkin käyttäytyy luottavaisesti.

JUN H

Tuomari oli kyllä mukava ja tosi huolellinen, vaikka olikin Tinkan suhteen täysin väärässä. ;) Tuomari oli myös kautta linjan tosi tiukka. Esim. uroksista kukaan ei kai saanut EH:ta parempaa ja muutenkin sinista ja punaista jaettiin ihan urakalla. Ihan hanurista kumminkin. Tuomari vielä erikseen sanoi Tinkasta, että pitää kasvaa kaikkiin suuntiin. Eli tervetuloa uudestaan läskinä. Ei taida tulla Tinkasta koskaan kovin kummoista näyttelykoiraa. Viikon päästä Petra lähtee vielä Tallinnaan yrittämään. Oon ottanut nyt omaksi tavoitteeksi ainoastaan saada joka kerta maininnan feminiinisyydestä. :D Ja että yli 18 kk ikäisenä saadaan vähintään H toisia tavoitteita varten...

Joku mörkövaihe Tinkalle on kyllä tullut, koska on perääntynyt tuomaria sekä tänään että Aptuksessa. Tällaiset "massatapahtumat" saa sen nyt jostain syystä paineistumaan. Outoa. Muissa yhteyksissä (tänään mm. metrossa ja Maijun rappukäytävässä) tunkee ihmisten syliin ihan kuin ennenkin. Eikä se näissä näyttelyissäkään mitään ole todellakaan tuomarille sanonut, mielummin vaan poistuisi paikalta. Heti kun tuomarin käsittely on ollut ohi, on ollut taas reippaana ja häntä pystyssä. Ehkä me voidaan Tinkan kanssa olla yhtä mieltä siitä, että näyttelyt sucks! Minusta Tinka on kuitenkin maailman kaunein ja ihanin perro!