Otsikon mukaisesti me ollaan elelty aika laiskasti - ainakin Tinkan näkökulmasta, omasta näkökulmastani kiirettäkin on riittänyt!

Purinalla ollaan käyty vain pari kertaa, mutta onneksi erittäin hyvillä mielin. Treenit on mennyt tosi upeasti ja oon saanut todeta, että tauko ei tee koiran kehitykselle pahaa. Kepit ja keinu on edistynyt tosi hyvin ja muutenkin Tinkan meno on ollut hienoa. Keinun Tinka menee etenkin radan osana innokkaasti, mutta olen vielä pitänyt avustusta mukana. Hiljalleen mennään kunnes varmuus kasvaa riittäväksi. Myös muihin kontakteihin olen ollut tosi tyytyväinen: vauhti ja varmuus on ollut niillä nyt aika sopivassa suhteessa. Ja kepit on mennyt taas lähes ilman apuvälineitä niin, että verkot on lopussa ainoastaan keppien läheisyydessä. Agilityn saralla olen tällä hetkellä Tinkaan aivan äärettömän tyytyväinen, mutta omaan aktiivisuuteeni en! Siihen on tarkoitus tehdä parannus nyt joululomalla. Etenkin, kun kisahaaveet on mielessä koko ajan...

Tinka on käynyt taas myös fyssarilla ja siellä todettiin sen olevan edelleen hyvässä kunnossa. Pieniä kireyksiä löytyi, mutta ne tuli hoidettua. Tällä kertaa ei ollut aiemmilla kerroilla ollutta "toispuoleista kireyttä" oikealla takaosastolla. Mistä lie aiemmin sitten johtunutkaan. Fyssarikäynnistä mulle jäi sellainen kuva, että hyvässä kunnossa tuo otus on, mutta toki kuntoon pitää kiinnittää huomiota aina enemmän ja enemmän, kun treenit alkaa tulla fyysisesti vaativemmiksi.

Laiskaa koiran elämäänsä Tinka on viettänyt viime aikoina aika pellossa ja tämä alkaa näkyä vähän käyttäytymisessäkin. Nyt Tinka on nimittäin pienellä kurikuurilla, kun se on alkanut aika reippaalla ärinällä "tervehtimään" vastaantulevia koiria... Muutenkin se on ollut jopa tavallista vilkaampi ja yli-innokas tervehtimään KAIKKIA mahdollisia ihmisiä. Niitä onneksi kumminkin iloisesti. Lisäksi lumessa hilluminen on ollut aivan mahtavaa Tinkan mielestä. Myös hihnassa. Huomaa kyllä, että Tinka ei ole mikään rauhallisin mahdollinen koira. Heti kun aktiviteetit vähenee, yleinen hilluminen lisääntyy. Eli pitää oikeasti ryhdistäytyä tässä koiran aktivoimisessa ja perusasioiden mieleen muistuttamisessa.

Lähipäivinä yritän kirjoitella tänne myös tavoitekatsauksen kuluneesta vuodesta... Sekä tietenkin myös asettaa ensi vuodelle uudet tavoitteet. Maijun kanssa ollaan jo laadittu meille alkuvuoden treenisuunnitelmat. :)