Nyt on Tinkalla 1-vuotisrokotukset annettu. Eläinlääkärireissu meni hienosti ja Tinka tykkäsi eläinlääkäristä yhtä paljon kuin ihmisistä yleensäkin: heilutti onnellisena häntäänsä ja nautti rapsutuksista. Rabiespiikki taisi vähän kirvellä ja se sai aikaan vähän ravistelua, mutta ei muuttanut käsitystä piikinantajasta: ihana tyyppi oli eläinlääkäri vielä lähtiessäkin. Painoa vaaka näytti huikeat 11,1 kg.

Kotimatkalla metrolta poistuttaessa harjoiteltiin Tinkan kanssa rullaportailla kulkemista. Ne menee ihan reippaasti jos Tinkan ei tartte itse nousta portaille. Matkaaminen ja poistuminen sujuu, mutta portaille meneminen on sen mielestä vielä liian kauhistuttavaa. Kaupunkilaiskoiran erikoistumisopinnot on siis selvästi vielä kesken. Perusopintokokonaisuus on ollut kasassa jo kauan. :)

Tämän päivän olen myös pähkäillyt, että onkohan tuolla nyt juoksut alkamassa. On ollut superkiinnostunut kaikista hajuista jo jonkin aikaa ja tänään vähän epäilin tarttuisiko peräpäästä paperiin vähän jotain "mönjää". Vereksi se ei kyllä ole tunnistettavissa. Eläinlääkärin mukaan Tinkan perä ei ollut kumminkaan turvonnut. Toivottavasti juoksut nyt pysyisi poissa vielä ainakin muutaman päivän, koska nyt olisi just tulossa T-pentueen touhuviikonloppu! Luvassa olisi riemukas jälleennäkeminen mm. agilityn ja koirakylpylän merkeissä ja paikalle tulee ihan kaikki T:t! No, huomennahan sen näkee kiinnostaako Tinkan peräpää veljiä. Sitten ei auta kuin Tinkan jäädä paitsi hauskuuksista jos juoksut nyt todella alkaa.