Oltiin tänään Tinkan kanssa turisteina / kannustusjoukkoina, kun Maiju ja Hippi osallistui erääseen "koiratapahtumaan". Maiju ehkä kertoo itse tapahtumasta enemmän omassa blogissa. Tässä muutama kuva matkalta. Voin lisätä myöhemmin  jonkun kuvan myös itse tapahtumasta, kunhan Maiju ensin "julkaisee" tiedon mistä oli kyse... ;)

"Jes jes, menossa ollaan!"

"Tyttäreni! Mikä ihme tuota kieltäsi vaivaa?"

Tässä vaiheessa lämmintä päivää on jo molemmilla läähätys päällä...

Tämä turistireissu ei kokonaisuutena mennyt Tinkalla ihan niin hyvin kuin tavallista. Sille tuli joku viiraus. En tajua. Alkoi ensimmäistä kertaa elämässä väistää ja perääntyä ihmisiä!!! Eikä suostunut menemään luokse. En tajua mikä sille tuli! No, montaa eri syytä voi miettiä. Kuumuudella oli varmasti osansa. Itsellänikin on nimittäin nyt huono olo auringossa olosta, ja mulla ei sentään ollut turkkia päällä... Mutta joka tapauksessa Tinkalta tosi outoa käytöstä.

Muutenkin olen miettinyt, onko Tinka nyt ihan kunnossa. Se on ollut pari päivää vähän tavallista vaisumpi. Syöminen on  ollut tosi heikkoa (lähes olematonta) koko viikon. Pissaamisessa se on saattanut pitää jopa 14 tunnin väliä! Isommat tarpeet kulkee ihan normaalisti siihen nähden, että se ei juurikaan syö! Juo ihan normaalisti. Myös leikkii ja touhuaa yhdessä iloisesti. Muuten lähinnä makoilee, ei ole itse kovin aloitteellinen. Pitää seurailla tuota nyt ja jos outoudet vielä jatkuu pitkään tai lisääntyy, niin viedä eläinlääkäriin. En tiedä voisiko sillä olla joku lievä valeraskaus. Ajallisesti taitaisi ainakin täsmätä.

Lisäys: Nyt Maiju on blogissaan kertonut missä siis oltiin, eli tässä vielä tännekin yksi kuva HIPIN ENSIMMÄISESTÄ VIRALLISESTA AGILITYKILPAILUSTA:

Vähän kaukaa otettu kuva, mutta kyllähän siitä näkee, kuinka Maiju valmistautuu kertomaan Hipille mihin haluaa sen puomin alasmenolla tulevan... ;)