Juhlimme tänä viikonloppuna T-pentueen 1-vuotissynttäreitä Helsingissä koko pentueen voimin. Paikalla olivat tietenkin Helsingin edustus Tinka, Tonto ja äitinsä natsi-Hipu (joka laittoi porukkaa ojennukseen joka välissä ihan todenteolla!). Pitemmän matkan takaa viikonlopun viettoon saapuivat Pipsa, Tikru ja Totoro ihmisineen. Että tämä nämä "pennut" on kyllä ihania! Omia persooniaan jokainen. Tonto ja Totoro ovat selkeästi aikuismaisimpia, niin ulkonäöltään kuin olemukseltaan. Näiden herrojen pitikin myös pörhistellä toisilleen vähän joka välissä. Varsinkin, kun Tinka kai aloittelee kohta juoksujaan ja tuoksui pojista tosi ihanalle. Tikru sen sijaan on siskojensa tavoin vielä ihan pentumainen! Se ei paljon veljiensä pörhistelyihin osallistunut, eikä juurikaan tajunnut Tinkan tuoksuista. Paineli vaan menemään onnellisena. Tikru on kyllä elohopeaa! Sellainen energiapakkaus että oksat pois! Ja Pipsa!!! Voi ei, miten ihana! Rakastuin siihen ihan täysin. Yhtä pikkuruinen söpöys kuin Tinkakin. Ja myös yhtä reipas ja iloinen.

Perjantai-iltana koko porukka saapui Helsinkiin, mutta varsinaisesti kemut aloitettiin lauantaiaamuna. Suuntasimme meidän agilityseuran HAU:n treenihallille Purinalle jo kahdeksalta, ja siellä Hippi johdatti lapsensa agilityn saloihin. Agilitytreenien jälkeen lähdimme lenkille Konalan maaston kautta pentujen kasvattajan Petran lähimetsikköön. Ja menoa riitti!

Pipsa, Hippi, Totoro ja Tinka vauhdikkaina rinteessä

Tinka ja Tonto rinnakkain ja perässään Tikru

Tikru, Pipsa ja Totoro sekä näkyypä ihan taustalla myös vähän Hippiä

Ja tässä ihan koko perhe: Edessä Tinka perässään Tonto ja Totoro. Omissa jutuissaan sivulla juoksee Tikru ja Pipsa. Ja ihan omiaan tähyilee taustalla Hippi.

Synttärilahjaksi lapset saivat Hipiltä hammasta. :D Kukin vuorollaan. Tässä vuorossa taitaa olla Tinka (kuten usein muulloinkin).

Hippi tosiaan piti komentoa yllä koko viikonlopun. Rouva Woodstock ei luota vapaaseen kasvatukseen, vaan tietää, että "Joka vitsaa säästää se lastaan vihaa". :D Ja tämän sai jokainen junnu vuorollaan huomata. Helsingin edustukselle asia on tietenkin ollut harvinaisen selvä ennestäänkin...

Tinka patsastelee. Taustalla kuopankaivamishommissa mama-Hipu.

Hipillä olikin suurimman osan ajastaan ihan omat jutut. Kuten keppien etsiminen, kanniskelu ja silppuaminen. Sekä tietenkin kuoppahommat:

"Täällä on varmasti jotain!"

"Kuinka syvälle se nyt oikein on piilotettu???"

Ruskeiden edustus: Tonto, Tinka ja komeassa pitkässä turkissaan Totoro

Naurava Tonto

Lenkin jälkeen laitettiin ruokaa, ihmeteltiin näitä ihania junnuja ja parannettiin maailmaa kasvattaja-Petran luona alkuiltaan asti. Illalla jatkettiin samoissa merkeissä vielä Maijun luona. Hyvin levätyn yön jälkeen jatkoimme synttäririentoja vielä Hyvinkään koirakylpylässä.

Altaassa Hippi ja Tonto. Laidalla tähystää Totoro ja Pipsa sekä liuta huoltojoukkoja.

Tinka ui synttärilahjansa kanssa

Tinkastakin tuli vihdoin vesipeto. Ensin uima-allas epäilytti sitä ja altaaseen meneminen vaati pientä painostusta ja avustusta uimaopelta. Lopulta uiminen alkoi sujua kuin vanhalta tekijältä. Ihan samanlaisilla loikilla se ei altaaseen kuitenkaan mennyt kuin äitinsä...

Uimatohtori Hippi

Tikru pärskii ylös altaasta

Pipsa tähystää altaan tapahtumia

Tonton kierrokset pallon kanssa

Ja lopuksi Pipsa odottelee lähtöä. Se on niin sievä!

Kylpyläreissun jälkeen alkoi näiden synttäreiden juhlinta olla päätöksessä. Katsotaan missä vaiheessa saadaan taas tämä mahtava sakki uudelleen koolle... Kiitokset vielä Katjalle ja Tikrulle, Sannalle ja Pipsalle, Hannalle ja Totorolle, Annalle, Henkalle ja Tontolle, Maijulle ja Hipille sekä Petralle ja porukalleen aivan loistavasta viikonlopusta! Huippu-juttu, että kaikilla T-junnuilla on niin mahtavat huoltojoukot, että saatii tällainen viikonloppu aikaan!